Când vine vorba să-ți alegi avocata cea mai bună din Iași, trebuie să ții cont de câteva lucruri. Țara noastră are un număr impresionant de avocați, iar multe dintre aceste cabinete de avocatură există de mai bine de 10 ani. Așadar, alegerea unei persoane va fi, fără îndoială, o decizie dificilă. Pentru a vă ajuta să luați această decizie importantă, am luat legătura cu un expert în domeniul avocaturii și am aflat de la el ce ar trebui să știi, când vine vorba de alegerea avocatei care să te reprezinte în instanță.

Ce trebuie să știți despre alegerea avocatei

Înainte să vă apucați de căutarea avocatei potrivite, merită să luați în calcul câteva lucruri.

1. Experiența:

Primul lucru de care este necesar să ții cont este experiența unei avocată. Există o diferență uriașă între cazuri care sunt în lucru și cazuri finalizate. Cel mai bine ar fi să îți alegi un avocat care să fie specializat în tipul de chestiune pe care o ai. Dacă ai nevoie să te reprezinți într-un litigiu de drept civil, va fi necesar să alegi un avocat care a reprezentat și și-a câștigat deja cazuri în același domeniu.

2. Curriculum vitae detaliat:

Există mai mulți avocați talentați din Iași. Aveți posibilitatea să vă familiarizați cu modele biografice sofisticate care vă pot ajuta să vedeți dacă are avocatul suficientă experiență și cunoștințe pentru a vă ajuta. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să aflați despre orice premii sau distincții și recomandări de care acest avocat poate fi mandru.

3. Prețuri accesibile:

Dacă îți dorești să te bucuri de servicii legale fără a cheltui o avere, atunci trebuie să știi că prețurile diferă în funcție de avocat. Unele cabinete de avocatură au prețuri mai mari decât altele, astfel încât este important să luați în considerare această situație.

4. Evaluări clienți:

Clienții sunt cei mai informați despre serviciile avocățești. Ei rock & roll cu experiența de lucru cu acest avocat și pot fi sfaturi foarte bune sau informații pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când luați această decizie importantă.

5. Recomandări de la experți în domeniu:

Deși veți primi recomandări bune de la prieteni, oamenii de afaceri și colegii de serviciu, există câteva persoane care pot face o recomandare superioară. Acești experți în domeniul avocaturii vă pot oferi o opinie cât mai obiectivă despre cele mai bune avocați din Iași.

Cea mai bună avocată din Iași: Recomandările unui expert

Unul dintreexperțiile noastre preferați din domeniu ne-a oferit o listă scurtă a celor mai bune avocați din Iași. Aceste persoane au experiență și sunt apreciate de clienții lor.

Iată ce ne-au recomandat:

 1. Avocatul Mihaela Bunea
  Mihaela Bunea este un avocat specializat în dreptul muncii, proprietății intelectuale, fuziuni și alte forme de tranzacții. Are peste 13 ani de experiență și este cunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa față de clienții ei. Unul dintre ultimii rapoarte ai Oberywood & Assosiates (un grup important de consultanți) o recomandă în mod strălucit.

 2. Avocatul Raluca Mărculescu
  Raluca Mărculescu se ocupă în mare parte de drept penal și drept comercial, dar are un portofoliu larg de alte specializări. Din 2008, a oferit asistență legală clienților săi și a dat dovadă de profesionalism de-a lungul anilor.

 3. Avocatul Ioana Popa
  Ioana Popa are mai bine de 10 ani de experiență în domeniul avocaturii și se specializează în dreptul dreptului societar și al familiei. Acesta este un avocat foarte bun și cu o capacitate de concentrare excepțională când vine vorba de cazurile sale.

 4. Avocatul Marius Negru
  Marius Negru este un avocat specializat în dreptul comercial și se ocupă, de asemenea, de dreptul civil, financiar și al companiilor din zonă. El oferă clienților săi asistență legală profesionistă și cu posesia de cunoștințe adecvate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here