Odată cu decesul său, soțul dvs. ia cu el drepturile și responsabilitățile sale legale și financiare. În plus, fără un plan organic al viitorului, drepturile dvs. și ale copiilor dvs. ar putea fi puse în pericol. Când soțul vostru trece, este imperativ să vă asigurați că măsurile corecte sunt luate pentru a vă proteja drepturile financiare și de securitate.

Culegând informații despre drepturile soțului supraviețuitor și luând măsurile adecvate, puteți face față momentelor dificile și începe cu curaj calea spre următoarea etapă a vieții. Iată câteva sfaturi utile despre cum să vă protejați drepturile dvs. ca soț supraviețuitor și ce trebuie luat în considerare.

Cum să vă protejați drepturile ca soț supraviețuitor?

  1. Luati in considerare asigurarile viitoare

Primul lucru care trebuie luat în considerare, după ce soțul tău a decedat, sunt asigurările viitoare care gravitează în jurul drepturilor dvs. ca soț supraviețuitor. Unele dintre aceste asigurări, cum ar fi asigurarea de viață, asigurarea auto și asigurarea medicală, pot proteja familia și bunurile în cazul producerii unei tragedii.

Funcționarea Polițelor de Asigurare pentru Soțul Supraviețuitor

• Asigurarea de viață: Poate fi folosită pentru a acoperi costurile funerare, taxele și datoriile și a asigura familiilor un venit suplimentar.

• Asigurarea Auto: Mențineți protecția pasagerilor și protejați proprietatea.

• Asigurarea Medicală: Acoperă costurile tratamentelor medicale și a medicamentelor pentru familia dvs..

  1. Familiarizați-vă cu actele oficiale și documentele

Rețineți că actele oficiale și documentele contribuie la protejarea drepturilor voastre și ale copiilor voștri. O explicare pe măsură a drepturilor voastre ca soț supraviețuitor poate fi găsită în următoarele documente:

• Testamentul: Există opțiuni specifice pe care soțul dvs. le-ar putea alege pentru a sprijini drepturile și bunurile voastre.

• Testamentul de deținere și proprietate: Acest document furnizează informații solide în legătură cu toate bunurile și activele pe care soțul vostru le-a posesat și le-a asigurat în cazul în care acestea trebuiau distribuite.

• Dovada banilor și a comenzilor de retragere: Documentele care prezintă conturile active și inactive ale soțului dvs., impozitul pe venit, deduceri și alte detalii de cont.

  1. Accesați beneficiile sociale

Dacă soțul dvs. are o avere și a existat vreodată în serviciul militar sau a contribuit la peste 18 luni, ar fi trebuit să fiți eligibil pentru anumite avantaje ca soț supraviețuitor.

Aceste beneficii sociale includ, de obicei:

• Asistență medicală și spitalizare.

• Penții cu titlu de soț supraviețuitor sau pensionarea copiilor minori.

• Pensii pentru educație.

• Burse de educație și burse suplimentare pentru copiii și soții supraviețuitori.

• Venit suplinitor pentru municipalități și pachete financiare.

  1. Intocmiti acte notariale

Actele notariale pot proteja drepturile dvs. și ale copiilor dvs. în caz de deces al soțului dvs., luând liniile critice care leagă actul testamentar și, uneori, evaluarea operatorului la formarea documentelor. Dacă faceți parte dintr-o echipă de notariat, puteți avea încredere că actele dvs. sunt în regulă și că acțiunile dvs. vor fi protejate în fiecare etapă.

Acte notariale sau obligații notariale, cum ar fi următoarele, pot fi utile ca protecție:

• Testamentul absolute: Este folosit pentru a sista împrăstierea ieșitului dvs. duce la executarea legală a documentelor.

• Acordul de împărțire a bunurilor: Acest document poate lega schimbul de active și bunuri care pot include imobile rezidențiale, componenta de pensie și alte active.

• Acordul de consimțământ: Acest document recunoaște un acord convenit între soțul supraviețuitor și restul mostenitorilor care lega schimbul și distribuirea activelor și bunurilor.

  1. Utiliți actele de înregistrare și protecție

Actele de înregistrare și protecție sunt cerute de lege pentru a proteja drepturile dvs. ca soț supraviețuitor. Acestea includ următoarele:

• Acordul de divorț: Acest act presupune că moneda sau asigurările soțului dvs. sunt protjate de către dvs. ca soț supraviețuitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here