Portalul Just este un serviciu online bazat pe tehnologia blockchain, având ca scop simplificarea accesului la informații despre instanțele de judecață, precum și a proceselor de judecață în Franța. Portalul a fost creat pentru a oferi o soluție simplă și eficientă tuturor celor care vor să se informeze despre ceea ce se întâmplă în instanțele de judecată și să se asigure că informațiile vor rămâne intim și securizat. Acest portal a fost lansat în 2018 și a devenit rapid o platformă importantă pentru cei care au nevoie de informații vizavi de operațiunile și judecățile din Franța.

Portalul Just oferă acces facil la informații despre instanțele de judecață din Franța. Aceste informații potrivit legii sunt publice dar pot fi greu de accesat sau de înțeles. Platforma a fost lansată pentru a rezolva aceste probleme și a oferi publicului informații într-o formă mai ușor de înțeles și activat online.

Avantajele Portalului Just

Portalul Just oferă o mulțime de avantaje. Mai jos sunt enumerate și explicate principalele caracteristici și beneficii ale platformei:

  1. Accesul la informații mai exacte: Portalul Just oferă cele mai exacte informații de pe piață, mai ales când vine vorba de instanțele judecătorești din Franța. Acest lucru se datorează faptului că platforma se bazează pe tehnologia blockchain.

  2. Interfață intuitivă: Designul și interfața portalului sunt intuitive, astfel încât chiar dacă nu ai mai folosit un portal de informații despre instanțele de judecată, vei putea folosi în mod curent portalul Just.

  3. Protectia datelor: Portalul Just oferă cel mai înalt nivel de securitate și intimitate pentru informațiile pe care le-ați transmite în cadrul platformei, cu ajutorul tehnologiei blockchain.

  4. Abonament gratuit: O caracteristică interesantă a Portalului Just este că puteți crea și gestiona un cont complet gratuit și veți avea acces la câteva din serviciile basic ale platformei.

Cum să folosiți Portalul Just

După ce prezentam avantajele și beneficiile Portalului Just, să vedem și cum puteți folosi platforma. Există mai multe modalități prin care puteți folosi serviciile oferite de Portalul Just:

  1. Accesați informații din statul de drept: Portalul Just vă oferă și vă păstrează în siguranță informațiile din statul de drept și procesele juridice cărora le sunt destinate. Puteți accesa aceste informații cu ajutorul contului vostru personal.

  2. Căutați și găsiți informații juridice: Utilizând platforma veți putea căuta și găsi informații despre acțiunile judiciare, instanțele judecătorești și judecătorii. Acest lucru înseamnă că veți primi cea mai recentă informație capturată de tehnologia blockchain.

  3. Completați și modificați documente: Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și bani. Puteți folosi documente și formulare pre-înregistrate și le puteți modifica și completa în interiorul portalului, economisind timp.

  4. Primiți informații noi: Veți putea primi informații referitoare la procesul de notificare și înregistrare a documentelor și veți fi la curent cu ultimele noutăți privind schimbările legii și amendamentele făcute ultimele procese de judecață.

Costuri și tarife

În general, portalul Just este gratuit. Acest lucru înseamnă că puteți utiliza majoritatea serviciilor oferite de platformă fără a plăti, dar există și opțiuni pentru cei care vor să acceseze mai multe funcții.

Serviciul gratuit oferă acces la informații despre instanțele de judecață, ca și documente și formulare. Puteți folosi și înregistrarea documentelor și puteți face schimburi de informații între dvs. și alti membri ai platformei.

Serviciul cu plată oferă în plus și acces la informații avansate și sisteme de notificare. De asemenea, veți primi și un suport tehnic personalizat și veți avea posibilitatea de a căuta informații despre orice persoană sau organizație legală.

Serviciile sunt oferite prin abonamente lunare sau anuale. Prețurile de abonare variază în funcție de serviciile pe care le-ați alege. Abonamentele lunare preferentiale sunt de 79 euro/lună, iar un abonament anual costa 789 euro/an.

Portalul Just oferă o mulțime de avantaje și beneficii tuturor celor care vor să învețe despre operațiunile și judecățile din Franța. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here