Contestația în anulare este un act legal care poate fi utilizat pentru a împiedica sau a întârzia anularea unor acte oficiale. Prin folosirea contesţiei în anulare, o persoană se poate opune unei anulari şi poate încerca să convingă tribunalul că anularea actului legal nu este în interesul ei sau al publicului. Redactarea unei contestaţii în anulare poate fi o provocare dificilă. Din fericire, există câteva paşi simpli care se pot urma pentru a face acest lucru corect.

Mai jos, vă prezentăm ghidul nostru complet despre cum să redactați și să depuneți Corect o contestație în anulare:

Ce este o contestație în anulare

O contestație în anulare joacă un rol într-o procedură de răspuns la o anulare. Din moment ce anularea unei actiuni este întotdeauna finală, o contestaţie în anulare oferă o persoană sau o companie o oportunitate de a se opune o anulare și, posibil, să redevină în situația sa de dinainte de anulare.

Există multe cazuri în care o persoană poate face un protest împotriva unei anulari, cum ar fi scutirea de impozit, confiscarea controlată a bunurilor sau anularea unui proces. Asiguraţi-vă că ţineți cont de faptul că poate fi ceva diferit în ceea ce privește direcțiile inerente cu privire la procesele de contestație în anulare în funcție de jurisdicția respectivă.

Ce trebuie să includeți în contestația dvs. pentru anulare

Biata dvs. de apel într-o contestaţie în anulare oricum ar trebui să includeţi, pe scurt:

  1. Numele complet al persoanei care se contestă.
  2. Scopul și subiectul contestaţiei.
  3. Poveste de fond care explică situația.
  4. Motivul pentru care credeți că anularea nu ar trebui luată în considerare.
  5. O concluzie.

De asemenea, atunci când depuneți contestaţia, trebuie să includeți și o copie a anulării ori a acţiunii care motiva contestaţia.

Formalități formale în timp ce așteptați răspunsul

După depunerea contestaţiei, va trebui să ieșițila adresă corespunzătoare. Acest pas este important deoarece orice decizie și ultima verificare a tribunalului ar trebui să fie trimisă către adresa dvs. prin poștă.

De asemenea, este important să vă amintiți să vă monitorizați corespondența dvs. postală pentru că, în majoritatea cazurilor, o decizie a tribunalului poate sosi adesea în termen de câteva luni. În concluzie, există trei paşi cheie de urmat pentru a vă monitoriza corespondența dvs. postală:

  1. Verificați setările corespondenței dvs.
  2. Verificaţi corespondenţa dvs. la intervale regulate.
  3. Adăugați un calendar periodic pentru a vă aminti de a verifica corespondența dvs.

Cum să redactați și să depuneți contestația în anulare

Redactarea şi depunerea unei contestaţii în anulare trebuie să se facă în maniera adecvată. Este important să respectaţi schimbul de informaţii şi procedurile de aderare în vigoare. Acestea sunt, în general, cunoscute ca „urmele anulării.” Aceste paşi și urme sunt esenţiali pentru garantarea că procedura de contestaţie în anulare se desfasoara corect și eficient.

Iată cele trei pași principali:

1. Redactaţi documentul de protest în anulare

Primul pas în redactarea unui document de contestaţie în anulare este de a explica motivul pentru care anularea nu ar trebui luată în considerare. Acest lucru implică analizarea anulării și a cazului împotriva dvs., precum și pregătirea unei argumentări solide și detaliate care va ajuta la susținerea cazului dvs.

2. Depuneți documentul de protest în anulare

După ce aţi redactat documentul de protest în anulare, următorul pas este să-l depuneți la judecător și de a-i oferi acestuia o copie a documentului și a anulării. De asemenea, alte persoane logic implicate – precum cel care a emis anularea – trebuie luate în considerare și să li se ofere copii ale documentului dvs.

3. Furnizarea unor dovezi și a unei pledări orale

În cele din urmă, trebuie să beneficiaţi de avantajul de a prezenta dovezi suplimentare pentru a susţine contestaţia dvs. În anulare. Acest pas include furnizarea de informaţii adiţionale cu privire la cazul dvs., precum și argumente directe sau, pur și simplu, argumente verbale. În acest caz, stabiliți ceea ce este în interes public și că anularea ar fi o decizie greșită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here