Contestația pensiei mici poate face diferența în viața ta financiară în ultimii ani ai vieții tale. Cu toate că pensia ta va rămâne la același nivel pentru restul vieții tale, există revizuirea penalităților care pot aduce cea mai mare pensie posibilă.

Există mai multe căi prin care poți contesta un sold foarte mic al pensiei și poți să revii la federal sau să scârțâi băncile de pensii locale și companiile private să plătească mai mult.

Iată ce poți face pentru a obține o pensie mai mare:

  1. Verifică regulamentele și termenii planului tău de pensie

Dacă ai o pensie bazată pe experiența ta și ai arestat ani întregi mai mult decât planul de pensie permite, poți obține mai mult de la pensia ta. Verifică reglementările companiei, indiferent dacă este private sau federală, și găsește modalități legale de a solicita mai mulți bani.

  1. Fii pe fază cu toate actualizările legale

Legea de pensii și suplimentarea pensiei sunt în constantă schimbare, așa că asigură-te că ești la curent cu toate revizuirile. Poate exista o modalitate nouă de a obține o pensie mai mare prin reglementări noi ale legii.

  1. Obține asistență de la Administrația de Asigurări Sociale

Administrația de Asigurări Sociale pune la dispoziție informații și consiliere pentru pensionari en-suite, disponibile gratuit sau la un preț nominal. Acestea de obicei dimineți trebuie să se adreseze președinților de pensii și asiguratorilor de asigurări individuale să ceri un împrumut suplimentar sau să le acorzi încă unele drepturi și privilegii.

  1. Revizuiește programul de contribuții

Dacă contribui la fonduri speciale și ai depășit nivelul de aporturi admise, poți aplica pentru o revizuire a contribuției în dependență de cea mai mare pensie superioară permisă.

  1. Dă-ți seama când poți fuziona pensii

Pentru a obține o încasare mai mare pentru pensia ta, poți încerca să fuzionezi pensiile și beneficiile pensionare de la compania anterioră. Acest lucru ar trebui să conducă direct la o plată mai mare.

  1. Aplică pentru un fond de salvare

În multe state americane, vei găsi fonduri speciale puse la dispoziție pentru pensionari – și care sunt preasemănătoare programului de austeritate. Aceste fonduri de salvare sunt foarte utile pentru pensionarii care trebuie să facă față unor schimbări în stilul lor de viață și au nevoie de ajutor suplimentar pe durata șederii lor.

  1. Nimic nu se compara cu „Consilierea gratuită”

Există o mulțime de oferte de consultanță gratuită pentru pensionari, care pot ajuta la acordarea pensiei. Oricine se află într-o situație financiară dificilă va găsi acest gen de ajutor foarte util.

  1. Reclama disputa unei pensii insuficiente

Dacă pensia ta este considerată prea mică, poți să fii în măsură să faci un proces legal. Aceste procese pot fi dificile și costisitoare, însă uneori dacă faci o cercetare buna și există informații suficiente pentru a face o dispută atunci poți obține o modificare a pensiei.

  1. Achită mai mulți bani

Poți obține o pensie mai mare dacă faci contribuții suplimentare la fondul respectiv. Ia în calcul contribuirea și în calcul veniturile impozabile pe care ar trebui să le accepți.

  1. Folosește calculatorul pensiilor

Există calculatoare pentru pensii disponibile online care pot fi folosite pentru a estima cât vei câștiga și care vei primi o pensie mai mare. Accesează site-uri cu fiabilitate când faci această operațiune pentru că este important să știi cât anume vei primi în tempoare cea mai mare pensie.

Cu toate că majoritatea pensiilor sunt foarte mici în comparație cu veniturile pe care le creau persoanele mai devreme înainte de a se pensiona, există mai multe modalități în care pensionarii pot obține o pensie mai mare prin diferite metode menționate și explicate în acest articol. Cu planificare și străduință, poți obține o pensie mai mare decât cea pe care ai primit-o inițial și care ți se cuvenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here