Întâmpinarea este primul termen oficial dintr-un proces civil și trebuie abordată cu seriozitate. În principiu, întâmpinarea este un răspuns la petiția inițială inițiată de o parte în instanță. Răspunsul la întâmpinat poate fi acceptat sau contestat în funcție de argumentele prezentate și trebuie făcut în termenul legal.

Savanții juridici oferă informații detaliate despre cum să răspundeți corect la întâmpinare în procesul civil și prezintă câteva puncte generale pe care le puteți urma mai departe pentru a divorța un scenariu de răspuns legal documentat și eficient.

Ce este o ‘Întâmpinare’ în procesul civil?

Întâmpinarea este un răspuns al reprezentantului nominal al unei persoane implicate într-o acțiune în instanță către inițiatorul acțiunii în fața instanței. Întâmpinarea ajută instanța să distingă între partea inițiatoare și partea care răspunde. Întâmpinarea din procesul civil este esențială pentru a se asigura că fiecare parte implicată în proces a fost informată în cazul în care o cauză este prezentată în fața instanței.

Care sunt drepturile și obligațiile voastre ca parte care răspunde la întâmpinare și ce trebuie să faceți?

În general, partea care răspunde la o întâmpinare trebuie să se asigure că a citit și înțeles corect intrarea de întâmpinare primită. Acest lucru poate fi făcut prin intermediul avocatului dvs. și poate fi sfătuit cu privire la drepturile și obligațiile voastre.

În cele mai multe cazuri, o întâmpinare se răspunde cu o scrisoare către instanță sau prin intermediul unui avocat. În plus, trebuie să vă angajați avocatul și să depuneți scrisoarea înainte de termenul legal specificat. Răspunsul la întâmpinare mai presupune, de asemenea, să prezentați argumente în susținerea obiecțiilor voastre la acțiunea în instanță și să susțineți faptele în susținerea răspunsului vostru.

Ce conține o intrare de întâmpinare?

Într-o intrare de întâmpinare, se pot conține întrebări și / sau obiecții față de acțiunea inițiatorului în fața instanței. Acest lucru poate include:

 1. Întrebări referitoare la fondul cauzei:
 • Argumentele de fapt și de drept ale acțiunii
 • Detaliile concrete sau așteptările implicate
 • Instituirea acțiunii și validitatea ei
 • Identificarea corectă a persoanei transferente
 • Petiționare corectă și completarea documentelor
 1. Obiecții juridice:
 • Prezentarea documentelor incomplete, inexacte și / sau false
 • Încălcarea legii de către inițiator
 • Necorespunderea acțiunii cu intențiile sau termenii contractului
 • Încălcarea legislației statale sau federale
 • Imposibilitatea imobilizării reale a persoanei acuzate

Cum se prezintă aceste argumente și susțineri în intrarea de întâmpinare?

În intrarea de întâmpinare, orice obiecții sau întrebări trebuie să fie elaborate și însoțite de dovezi care să susțină adevărul afirmațiilor. Atunci când prezentați o contestare la o întâmpinare, trebuie să prezentați dovezile relevante în sprijinul afirmatiilor voastre și să faceți referire la instanța competentă și la legile de drept relevante.

Este, de asemenea, important să prezentați argumentele și dovezile într-o manieră clară și concisă, astfel încât instanța să poată face o decizie în cunoștință de cauză. Puteți prezenta, de asemenea, orice ajută sau comentarii pertinente care să sublinieze sugestia de a folosi o soluție alternativă.

Trebuie să vă asigurați că argumentele, obiecțiile și dovezile prezentate sunt drepte și că trebuie să țineți cont și de numărul standard de pagini și de a specifica orice articole unice care, în opinia dvs., subliniază cauza sau susțin faptele cazului.

Care este medierea între partea care inițiază și cea care răspunde?

După ce ați realizat documentarea și prezentarea argumentelor în susținerea cauzei voastre, acestea sunt adresate instanței. Acest lucru permite unui judecător să evalueze și să decide dacă a existat sau nu abuz sau abuz în cazul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here