Judecătoria Piatra Neamț oferă persoanelor interesate o modalitate modernă de acces și de urmărire a dosarelor, prin platforma de comunicare online „Pecka”, elaborată în colaborare cu Ministerul Justiției și Ministerul Apărării. Platforma este un instrument foarte util persoanelor care au un dosar de judecată sau sunt implicate într-un proces judiciar. 

Este foarte facil și ușor de folosit. Cei care folosesc platforma pot avea informații despre mersul procesului, pot transmite documente, pot fi notificați despre ultimele evenimente și pot discuta in-line cu avocatul lor și cu reprezentanții instanțelor.

Cum poți accesa platforma de comunicare online „Pecka” de la Judecătoria Piatra Neamț?

  1. Prima dată, trebuie să creați un cont pe platforma online. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de numele și prenumele dvs., de adresa de e-mail și de o parolă. Aceste date vor fi necesare pentru a se asigura că datele personale și informațiile cu privire la procesul dvs. judiciar se păstrează in siguranță.

  2. După ce contul dvs. online a fost creat, veți primi un e-mail de confirmare cu un link spre contul dvs. Dacă faceți clic pe acest link, puteți accesa platforma online pentru a vedea dosarele și alte informații referitoare la procesul dvs. judiciar. Puteți navigă deschizând și închizând Foldere, muni,etc

  3. De asemenea, puteți căuta dosarele după denumire și veți primi informații despre statutul procesului și date despre evenimentele programate.

  4. În mod opțional, puteți seta o notificare prin e-mail când vor fi planificate evenimente care se referă la dosarul dvs. judiciar. Acest lucru înseamnă că veți fi informat automat prin e-mail atunci când există un eveniment programat și va primi peste e-mail toate documentele referitoare la acest evenimet.

  5. Puteți comunica direct cu avocatul dvs., cu alți avocați sau cu reprezentanți ai instanței de judecată în vederea informării sau furnizării de documente. De asemenea, puteți încărca documente pentru dosarul dvs.

  6. Pianra Neamț oferă și o modalitate de conectare prin intermediul telefonului mobil, atât prin Android cât și prin iOS. Această aplicație poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play și poate comunica direct cu contul personal online. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a primi notificări și de a conecta într-un mod foarte comod.

Cele mai importante avantaje ale platformei de comunicare online „Pecka” de la Judecaturia Piatra Neamț

• Platforma online este gratis, deci oricine își poate accesa dosarul judiciar fără a plăti tarife suplimentare.

• Puteți avea acces la dosarul dvs. 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, indiferent de locul în care vă aflați.

• Notificările primește prin e-mail vă permit să aflați în mod rapid și eficient ce evenimente vor avea loc în procesul dvs. judiciar.

• Puteți comunica direct cu avocații dvs. și cu reprezentanții instanței de judecată și puteți încărca documente.

• Aplicația mobila a platformei online vă oferă și mai mult confort și mobilitate și le permite tuturor utilizatorilor să aibă acces ușor la informații despre procesul lor judiciar și să își urmărească activ. Este un mare plus faptul că niciun metru pătrat din spațiul vostru nu trebuie să fie pierdut în prezenta la tribunal pentru a afla starea dosarului dvs.

De ce ar trebui să urmăriți dosarele online prin platforma de comunicare online „Pecka” de la Judecaturia Piatra Neamț

• Este cea mai modernă cale de a urmări dosarele dvs. judiciare și vă permite să luați decizii informate.

• Puteți vedea rapid starea dosarului dvs. judiciar și puteți vedea toate evenimentele programate.

• Puteți comunica în mod direct cu avocații dvs. și cu reprezentanții instanței.

• Puteți încărca orice document sau certificat suplimentar.

• Dacă intenționați să contestați decizia instanței, puteți folosi informațiile și documentele furnizate pe platforma online, ceea ce vă va ajuta să faceți acest lucru într-un mod corect și profesionist.

• De asemenea, veți putea fi notificat în mod rapid atunci când vor apărea schimbari sau evenimente planificate.

• Aplicația mobila vă oferă posibilitatea de a fi mereu în contact direct cu dosarul dvs. judiciar, acest lucru vă va ajuta să gestionați mai bine procesul dvs. judiciar și să fiți mai bine pregătit.

Cum se poate accesa platforma de comunicare online „Pecka” de la Judecătoria Piatra Neamț?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here