Politia poate aplica o varietate de amenzi atunci cand cineva încalca legea sau incalca regulile. Aceste amenzi pot include amenda monetara, pedeapsa cu închisoare sau pedeapsa altei forme. Indiferent de tipul de amendă administrată de către o autoritate legală, vă puteți asigura că aveți dreptul de a contesta orice amendă pe care ar putea s-o primiți.

Tipuri de amenzi și legea care le controlează

Există mai multe tipuri de amenzi pe care le pot aplica politia. Acestea sunt reglementate de Codul Rutier sau alte legi ale naturii.

  1. Amendă de circulație: Steaua de circulaţie este administrată de către politie atunci când o persoană conduce pe drumuri publice sau private într-un mod nepotrivit sau încalcă regulile rutiere. Amendele de circulație sunt, de asemenea, acordate atunci când o persoană nu se conformează indicatorilor sau semnelor stradale.

  2. Amendă penală: O amendare penală este citirea unei persoane care încalcă legea penală. Escrocheriile, infracțiunile, și tentativa de comitere a unor crime pot fi sancționate prin această soluție. Pe lângă amenda, persoana cu care s-a încălcat legea poate, de asemenea, să trebuiască să se prezinte în fața unei grefiere a tribunalului judecătoresc; în unele cazuri, persoana poate fi trimisă în închisoare.

  3. Verificare de asigurare: uneori, nu doar infractorii sau conducatorii auto pot primi amenzi de circulatie. Unii soferi sunt avertizati sau chiar amendati daca nu isi asigura masina asa cum trebuie.

  4. Amenzi pentru zgomot prea mare și distrugeri: în unele jurisdicții, poliția poate emite de asemenea unele amenzi pentru zgomotul prea mare și distrugerea proprietății. Aceste amenzi sunt adesea prea … laxă luate, ceea ce înseamnă că poate fi destul de simplu să contestați amenințarea primită.

Cum poți contesta o amendă

Dacă v-ați primit o amendă, aveți dreptul de a contesta aceasta procedură legală prin diferite tehnici.

Iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a contesta amenda dvs.:

  1. Scrieți o petiție de contestare: Puteți scrie o petiție de contestare a amenzii dvs. și o trimiteți instanței în care a fost emisă amenințarea. În cadrul aceleiași solicitări, vă puteți pune în mod explicit motivele pentru care se consideră că amenințarea primită nu a fost justificată.

  2. Cereți uciderea acuzării: Acest lucru se poate face în cazul în care se consideră că acuzarea primită este nejustificată sau nu corespunde actului comis. De regulă, cererea pe care o faceți ar trebui să includă dovezi care să susțină concluzia ta că amendamentul a fost abuziv și nejustificat.

  3. Susțineți contestația în instanță: Dacă nu ați reușit să anulați amenda, este posibil să faceți o plângere în instanță și să furnizați câteva dovezi. Vă puteți asigura că poziția dvs. este susținută de către un avocat pentru a avea mai multe șanse de a obține o decizie favorabilă.

  4. Schimbarea judecătorului: Dacă veți fi trimis în fața judecătorului instanței, îl puteți solicita pe același judecător să schimbe decizia și să schimbe amendamentul. Această procedură este cunoscută sub numele de schimbare a judecătorului.

În plus față de aceste câteva tehnici, există, de asemenea, alte metode prin care puteți să contestați amenda. De exemplu, vă puteți obține acorduri în cort sau chiar obține așa-numitul „Sleep Penalty”.

În această procedură de instanță de contestare a amenzii, este imperativ să faceți un efort pentru a vă susține poziția ta și a furniza dovezi care să susțină teza ta. Este comprehenswort să faceți alegerea cea mai bună pentru dvs., în special atunci când vine vorba de contestarea unei amenzi. Este important să vă asigurati că aduceți cele mai bune argumente în fața instanței, înainte de a face orice decizie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here