Procurile au devenit un mod foarte bun de a-ti gestiona familia sau afacerea, avand abilitatea de a-ti oferi control asupra proprietatilor, atat timp cat nu ai capacitatea sau vrei sa faci astfel de ferme legale. Cu toate acestea, o procura poate fi destul de costisitoare si ușor de supraestimat. Costurile aftermarket sunt, de asemenea, o parte importanta a cheltuielilor pe termen lung pe care trebuie sa le faci atunci cand angajezi o procura.

Din aceasta cauza, este imperativ sa iti dai seama cata valoare vei obtine fata de banii pe care ii investesti in procuri si sa te asiguri ca alegi cea mai buna solutie. In acest articol, ne vom uita la cum poti estima costurile procurilor, ce tarife platesti si ce solutii sunt disponibile pe piata.

Ce costa o procura?

In primul rand, este important sa ai o intelegere buna a costurilor implicate in procuri. O procura poate costa, de obicei, intre 750 și 5.000 de dolari, in functie de complexitatea documentelor și experienta persoanei care efectuează procesul.

Cu toate acestea, acesta este doar un cost inițial. Exista, de asemenea, costuri aftermarket. Acestea sunt emise de persoana procurii si pot include retratata procurii sau corecturi costisitoare, precum si costuri administrative asociate.

Iata cateva exemple de tarife care sunt implicate in obtinerea procurii:

-Taxa de inregistrare pentru procura: cuantumul exact depende de locuirea in care te afli, insa un numar mediu ar fi intre 15 și 100 de dolari.

-Taxele consultantilor: consultantii pot fi costisitori si vom discuta mai mult despre asta in sectiunea urmatoare.

-Costul pentru aparatul de semnatura: pot fi intre 25 și 2.000 de dolari, in functie de complexitatea documentului și de aparatul ales.

-Taxe de înscriere anuală: unele procuri pot avea taxe de înscriere anuală, care pot fi atat un facilitator cat si un procesator. Acestea pot fi intre 25 și 500 de dolari pe an.

Consultanti și alte costuri asociate

Consultantii procurii pot fi un cost important pe termen lung. Consultantii sunt adesea solicitati pentru a crea, revizui si gestiona procura. Consultantii pot ajuta in special la procesul de invatare si adaptare a tehnologiei noului numit use in procuri , precum si la stabilirea formularului corect pentru cererea dvs.

Cu toate acestea, tarifele variaza foarte mult. Un consultant bun poate costa intre 50 și 300 de dolari pe ora. Cu toate acestea, tarifele pot fi adaptate în functie de afacerea dvs. si de experienta consultantului. De obicei, un consultant mai ieftin poate fi folosit pentru a va direcționa asupra procesului și pentru a genera documentele necesare. Pe de alta parte, un consultant mai scump va putea sa va ajute sa implementati procesul insotit de optiunea de a face corectii.

Exista, de asemenea, costuri anuale. Unele dintre acestea ar putea include asigurare de management si asigurare intelectuala, asigurari profesionale si asigurari de marca, licente si plati periodice pentru servicii externe. Acestea se adauga la tarifele aftermarket mai sus mentionate.

Cum alegi solutia cea mai convenabila

Inainte de a decide un tarif final procuri, este esential sa analizezi costurile si benefitiile implicate. Solutia cea mai ieftina poate nu fi cea mai convenabila, iar aceasta necesita sa ai o intelegere precisa a nevoilor tale si sa iei in calcul mai multe optiuni.

In primul rand, este important sa cantaresti costurile pe termen lung ale procurii. De exemplu, nu iti ofera suficienta valoare procurile tale, ramanand in busola numai pe termen scurt? Sau lucrezi cu consultanti pentru a-ti reduce cheltuielile pe termen lung? Esti pregatit sa asumi costuri suplimentare pentru a avea garantia ca acestea sunt eficiente, legale si corecte?

De asemenea, este esential sa iei in considerare modul in care se ridica costurile in prezent si ce se intampla atunci cand nivelul costurilor creste pe termen lung. De exemplu, daca sunteti in mod constant supusi costurilor administrative, in special costurilor de evidenta si costurilor de asigurare pe termen lung, trebuie sa va asigurati ca aveti la dispozitie fonduri suficiente.

In cele din urma, inainte de a lua o decizie, este esential sa discuti cu un consultant juridic sau cu un expert in domeniu. Acestia ar putea sa ajute la evaluarea costurilor specifice si la stabilirea optiunii corecte in functie de interesele dvs.

In concluzie, se pot face foarte mari economii atunci cand se gestioneaza procuri. Cu toate acestea, este important sa se estimeze costul procurii si sa se ia in considerare toate costurile asociate.

Este esential sa iti faci o idee despre cata valoare obtii din procura si sa luati in considerare mai multe solutii pe termen lung. Consultantii pot fi folositi pentru a va asigura ca toate documentele sunt corecte si pentru a afla mai multe despre costurile implicate, luand in considerare si optiunile de asigurare pe termen scurt si pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here