Portalul instanțelor se adresează toți cetățenii ce au trecut sau trec în prezent prin procese de judecată cu sau fără știință despre sistemul judiciar și fără a face față multelor informații necesare în acest proces. Portalul Instanțelor se adresează prin noile tehnologii cetățenilor scopul de a le oferi informații detaliate și la zi cu privire la cazurile lor de judecată. Acesta vine în ajutorul cetățenilor prin furnizarea tuturor informațiilor care se găsesc în instanțele favoarea cărora se poartă procesele de judecată.

Portalul instanțelor este un instrument foarte util, în special pentru persoanele care sunt implicate în procese de judecată. Acesta le permite cetățenilor să acceseze informații detaliate despre procesele lor, fără a mai fi nevoie să vină în instanță fizic.

Cum funcționează Portalul instanțelor?
Portalul instanțelor este un sistem informatic online menit să ofere acces la informații despre procesele de judecată. Acesta furnizează informații în timp real despre procesele aflate pe rolul instanțelor judecătorești privind dosarele inițiate sau în curs de judecată sau cazuri definitive. Prin intermediul portalului, cetățenii pot accesa informații cu privire la activitățile desfășurate în edinele judecătorești și lua cunoștință de statutul proceselor lor de judecată.

Portalul instanțelor vine în ajutorul cetățenilor oferindu-le ultimile informații legate de dosarele lor, permițându-le astfel să-și monitorizeze procesele și să fie la curent cu ultimile activități ale instanței.

Cum să accesezi informații despre cazurile tale online?
Pentru a accesa informații despre cazurile tale online, trebuie să urmezi acești pași:

 1. Accesați portalul instanțelor
  Primul pas este să te înregistrezi pe portalul instanțelor. Acțiunea de înregistrare este foarte simplă și rapidă. Vei avea nevoie să introduci numele tău și adresa de email și să alegi o parolă pentru a te asigura că ești singurul care poate obține informațiile dorite. Odata ce te-ai înregistrat, vei fi redirecționat spre Homepage-ul site-ului.

 2. Logare
  Pentru a accesa informații despre procesele tale, trebuie să te autentifici pe portal. Acest lucru se poate face folosind email-ul și parola ta.

 3. Caută cazurile tale
  După autentificare, vei fi redirecționat spre o pagină care conține o listă detaliată cu toate cazurile tale și cele ale altor persoane. Puteți sorta cazurile dvs. după numele dvs., data și ora și starea cazului.

 4. Accesarea detaliilor cazului
  După ce ați aflat starea cazului dvs., puteți apăsa pe link-ul pentru detalii și veți fi redirecționat către o pagină cu toate informațiile necesare despre cazul dvs. Informațiile includ: data primului termen de judecată, studiul realizat de instanță, cererile prezentate, plângerile depuse, alte informații esențiale etc.

 5. Actualizare
  Pe lângă informațiile anterioare, veți fi și notificat automat despre schimbări sau actualizări la dosarul dvs. de judecată.

Avantajele Portalului Instanțelor
Portalul instanțelor este un instrument foarte util pentru toți cetățenii ce au trecut sau trec prin procese de judecată. Portalul oferă o varietate de facilități și avantaje, cum ar fi:

 • Acces rapid
  Prin portalul instanțelor, cetățenii au acces rapid la toate informațiile pe care le solicită. Este foarte ușor și convenabil să acceseze și să consilte informațiile direct de la domiciliu sau chiar de la birou, fără a fi nevoie să vină în instanță.

 • Monitorizare proces
  Prin intermediul portalului instanțelor, veți fi notificat automat despre schimbările care au loc în dosarul dvs. de judecată, indiferent unde vă aflați. Acest lucru face procesul de monitorizare a dosarului mult mai facil și mai convenabil.

 • Informații detaliate
  Portalul furnizează cetățenilor informații detaliate despre procesul lor. Schimbările și activitățile din dosarul lor vor fi informatice în cel mai scurt timp.

 • Accesibilitate
  Portalul este disponibil oricărui cetățean, indiferent de locația lor geografică. Un alt avantaj al acestui portal este și faptul că acesta poate fi accesat oricând, la orice oră din zi sau din noapte.

Portalul instanțelor oferă o varietate de avantaje cetățenilor ce se află în proces de judecată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here