De când au început istoria, oamenii au dat copiilor nume care au o semnificație importantă. De-a lungul anilor, familiile au urmat, de asemenea, tradițiile și regulile în alegerea numelor copiilor. Acest lucru s-a datorat faptului că numele le-au oferit copiilor lor responsabilitatea, încrederea și onoarea începând de la naștere. 

În prezent, în ciuda tuturor schimbărilor din lume, câteva reguli și tradiții legate de alegerea numelor rămân chiar și astăzi. Acest articol va discuta principalele aspecte ale selectării numelor și regulile și restricțiile pe care le poți parcurge în a detecta un nume perfect pentru copilul tău.

Numele copiilor își au originea în istoria oamenilor și pot fi asociate cu tradiția și cultura. În plus, numele sunt legate de semnificațiile lor simbolice începând de la nașterea copilului și sunt expuse celor mai înalte standarde. În această privință, furnizarea unui nume copiilor poate presupune o bogată mostră de reguli și restricții. Oricare mamă și tată vor face cel mai bun lucru posibil când vine vorba de numele copiilor lor, astfel încât să simtă că au adesea grijă de ceea ce înseamnă să dai un simbol bun și să oferi copilului dreptul la un nume special.

Importanța numelui

Un nume reprezintă începutul vieții tale, o parte a identității și ai autenticității personale. Numele vor spune tale potențialilor prieteni, profesori și angajatori cine ești și unde îți poți aștepta să te conduci în viață. Numele pot reprezenta și o semnificație simbolică și poate furniza intruziune în caietul de istorie al casei și familiei sale. Datorită acestor factori, numele sunt comparate cu binecuvântări și eredități spirituale în legătură cu culturi moderne și religii din lumea întreagă. Un nume este preschimbat în substratul simbolic al copilului, jucând un rol important în viața și cariera lui sau a ei. Din aceste motive, alegerea numelui poate fi similară cu o serioasă resposabilitate, care necesită multă cercetare și timp.

Reguli comune pe care trebuie să le urmați

Există anumite reguli și restricții pe care părinții le pot parcurge în timpul selectării unui nume potrivit pentru copilul lor. Acestea vor include:

  1. Țineți cont de onoare și semnificația numelui:

Este important să vă asigurați că toate numele selectate pentru copilul dvs. sunt curate și bine-onorate, deoarece acestea reprezintă identitatea și ereditatea copilului. Regulile și restricțiile cu privire la selectarea unui nume pot varia în funcție de țară sau de societate. Trebuie să vă asigurați că numele pe care îl alegeți pentru copilul dvs. nu conține acele cuvinte și cuvinte nepotrivite.

  1. Faceți conexiuni cu numele din familie:

În multe culturi, este important să conectezi numele copilului și numele familiei. Acest lucru poate ajuta la stabilirea conexiunilor și a trimiterilor simbolice, deoarece numele pot fi derivate din numele proprii ale unui membru al familiei. De exemplu, în cultura chineză, primul descendent al unei familii poate primi un nume eliberat pe baza cuvântului „generație”, care de obicei urmează numele copilului. Acest nume poate fi „Generația unu” sau „Generația primului”.

  1. Evitați numele prea scandalose:

Pentru ca numele copilului să fie o mulțumire și o onoare pentru familie, acestea nu ar trebui să conțină cuvinte scandalos sau cuvinte nepotrivite. Cuvintele precum „batman”, „arfish”, „rob” și „elefant” sunt adesea considerate cuvinte prea controversate și nu reprezintă în mod corespunzător onoarea și ereditatea familiei.

  1. Fii original:

Dacă nu doriți să urmați particularitățile și tradițiile de familie sau culturale în selecția unui nume, este adesea o idee bună să alegeți un nume original. Acest lucru poate ajuta copilul tău să iasă în evidență și să reacționeze în mod diferit în interacțiunile sale cu alții. De exemplu, numele „Blake” reprezintă un nume pe care copiii săl poată asocia cu onoarea lor și seriozitatea.

  1. Mențineți numele curat și simplu:

Un nume simplu se referă la faptul că un nume nu ar trebui să se abată prea mult de la numele standard pe care mulți oameni îl folosesc. Acesta se referă la scurtarea unui nume sau extinderea numelui pentru a obține o variantă unică. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here