Schimbarea numelui Paginii de Facebook poate fi o modalitate eficientă de a moderniza profilul dvs. sau de a îmbunătăți strategia de promovare a brandului sau afacerii. Posibilitatea de a modifica numele unei pagine de Facebook poate ajuta, de asemenea, la evitarea confuziilor legate de brand și poate face mai ușor pentru publicul dvs. să vă găsească pe platformă, ca și pe alte website-uri.

Cu toate acestea, înainte de a încerca să schimbați numele, trebuie să luați în considerare câteva reguli și regulamente precum și site-ul Facebook, în calitate de giganti de pe web, care reglementează într-o anumită măsură modul în care vă puteți promova pagina. Din acest articol veți înțelege ce trebuie să știți pentru a schimba numele Paginii și a evita orice încălcare a lucrurilor de oricare alți utilizatori de Facebook.

Ce trebuie sa stiti inainte de a schimba numele paginii?

Înainte de a schimba numele Paginii Facebook, este important să citiți și să respectați regulamentele site-ului, care vizează, de asemenea, schimbarea numelui. Următorii pași sunt indicații esențiale pentru a schimba numele Paginii dvs. Facebook și a vă asigura că sunteți în regulă:

 1. Verificați regulamentele Facebook
  Înainte de a vă decis să schimbați numele Paginii Facebook, ar trebui să citiți și să urmați cu strictețe regulamentele impuse de Facebook. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți deja marcă sau companie, pe care trebuie să o respectați.

 2. Caută numele ales
  Când căutați noua denumire a paginii, faceți o căutare pentru această identitate pe Facebook. Acest lucru îi va ajuta pe utilizatorii noștri să își identifice mai ușor pagina ta și asigură că numele dvs. de pagină nu se află deja în prezent înregistrat de altcineva.

 3. Respectarea drepturilor de autor
  Vă rugăm să rețineți că orice utilizator al rețelei de socializare Facebook trebuie să respecte drepturile de autor și să respecte proprietarul denumirii aplicației. Asta înseamnă că nu puteți folosi un nume care se află deja în proprietatea cuiva și, în același timp, va fi o necesitate să respectați deasemenea patentele și mărcile înregistrate.

 4. Aprobarea de la Facebook
  Facebook necesită ca toți utilizatorii care și-au schimbat pagina sau identitatea să se aprobe din partea lor. Aceasta înseamnă că este necesar să vă înregistrați numele de profil într-una dintre paginile de Facebook pe care le-ați modificat și să așteptați aprobarea de la ei. După aprobarea de către Facebook, schimbarea va fi facuta oficial și va putea fi văzută in pagina dvs.

Cum procedam daca avem probleme la schimbarea paginii?

Dacă aveți probleme sau dificultăți în procesul de schimbare a numelui paginii de Facebook, vă sugerăm următoarele lucruri:

• Asigurați-vă că ați citit și respectat toate regulile și condițiile site-ului Facebook. Acordați atenție programului de utilizare și mărci înregistrate și respectați drepturile de autor ale altor persoane.

• Verificați dacă numele pe care le alegeți este disponibil pe Facebook. Evitați denumiri de domenii care sunt încă utilizate de către alți utilizatori și asigurati-va că următoarea versiune a domeniului a fost testată prealabil.

• Vă asigurați că ați completat toate detaliile necesare pentru a aproba aplicația pe Facebook.

• Asigurați-vă că aveți informații despre contactarea Facebook în cazul în care aveți întrebări sau dacă considerați că numele nou al paginii dvs. este încălcat de alți utilizatori.

• Asigurați-vă că aveți imaginile și logoul dvs. actualizate pentru a vă asigura că utilizatorii vă recunosc noua identitate de pe pagina de Facebook.

De ce este important sa schimbați numele Paginii de Facebook?

Schimbarea numelui Paginii de Facebook poate fi extrem de valoros pentru business-ul dvs. Sau brandul dvs., mai ales daca compania a crescut, a evoluat sau s-a diversificat în decursul timpului. Acest lucru se poate realiza prin furnizarea unei marci personale distincte și demne de încredere.

Există mai multe avantaje principale, printre care se numără:

• Identitatea de brand poate fi îmbunătățită : schimbarea numelui paginii înseamnă că puteți actualiza și moderniza imaginea de brand și că puteți oferi un nume mai relevant și un mesaj mai modern pentru publicul dvs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here