Limitele implicate de drept când e vorba de procură pentru un minor diferă de jurisdicție la jurisdicție. Există însă anumite reguli globale care definesc ce este legal și ce nu pentru când părinții doresc să ofere autoritatea unui minor asupra bunurilor sale. Acest articol explorează limitele legale care se aplică la procură pentru un minor și reglementările relevante.

Definirea Procurii pentru un Minor

Înainte de a explora mai reprofund, trebuie să înțelegem ce reprezintă procura pentru un minor. O procură pentru un minor este documentul care permite unui alt adult, certificat în mod legal, să ia decizii și să ghideze bunurile unui minor. Procurile sunt o modalitate de gestionare a bunurilor familiei care permite părinților să ofere o persoană în care au încredere capacitatea de a-și gestiona siguranța, binele și grija financiară la acel moment. Un minor, așa cum se specifică în dreptul juriidc, este caracterizat ca fiind orice persoană sub vârsta de 18 ani.

Legea de Bază

Fiecare stat are propriile sale reglementări în ceea ce privește procurile pentru minori. Serviciile juridice în mai multe state au depus eforturi pentru a face acest tip de legi mai uniforme. Cu toate acestea, dezvăluirea curții despre acest tip de carte poate fi dificilă în unele state. O dată ce actul procurii pentru un minor a fost semnat, acesta poate fi utilizat triate când minorul este încă în viață pentru a reclama bunuri în mod legal pe numele acestuia.

Regulile și limitările pentru o Procură pentru un Minor

Limitele unei procuri pentru un minor variază de la stat la stat. Unele oferă mai multe drepturi decât altele. Majoritatea legilor statelor cer ca autoritarul să se prezinte în fața judecătorului pentru a cere procura pentru un minor. De asemenea, majoritatea dintre acestea cer ca persoana care oferă procura pentru un minor să arate că are interese legitime în ceea ce privește protejarea minorului. De asemenea, unele limitele presupun:

• În momentul în care un copil împlinește 18 ani, procura pentru minor poate fi anulată.

• Minorul trebuie să fie acceptat în responsabilitățea asupra bunurilor sale.

• Procurarea nu acordă autoritarului să preia sau să anuleze custodia minorului.

• Autoritarul și minorul trebuie să aibă același stat de rezidență și același cod fiscal.

• Procurarea pentru un minor poate fi anulată dacă autoritarul sau minorul schimbă starea de rezidență, autoritarul nu își mai poate prezenta în fața judecătorului sau dacă minorul a împlinit 18 ani.

• Un autoritar trebuie, de obicei, să arate că are noțiuni de bine despre noua persoană care îi va reprezenta minorului pe parcursul procurii.

• Doar un membru al familiei sau partenerii familiei pot servi drept autoritar.

• Trebuie să existe un motiv real pentru care autoritarul se oferă să intervină în locul minorului.

• Este, de asemenea, necesar ca autoritarul să se ofere să facă aceste lucruri gratuit, dar în unele circumstanțe, aceasta poate fi o măsură legală care oferă remunerarea cuvenită pentru serviciile oferite.

• Există restricții în legătură cu ce activități poate acumula autoritarul în numele minorului.

Părinții și Sarcinile lor Legale

Deși există multe limite legale asociate acordării procurii pentru un minor, altele se referă la activitatea părinților în anumite circumstanțe. De exemplu, există situații în care părinții nu sunt în țară, așa că părinții ar trebui să știe ce se întâmplă și cine este în responsabilitatea lor. Unele dintre aceste reguli includ:

• Părinții sunt obligați să fie responsabili cu îngrijirea minorului și a bunurilor acestuia.

• Părinții trebuie să asigure instrucția și îngrijirea copilului, în limita a ceea ce le este posibil.

• Părinții trebuie să asigure substanța care poate fi adecvată fixerii contului minorului pentru operațiuni bancare.

• Părinții pot designa procurarea unui minor pentru a se bucura de o mai mare protejare a bunurilor minorului.

Formularea Procurii pentru un Minor

Formularea unei procuri ar trebui să fie un lucru destul de simplu dar important. Deși rhimele și sintaxa completează partea vizuală a unei procuri, detaliile sunt cele care contează în cazul în care contractul este cerut într-o procedură legală. Reguli de bază inclusiv clarificarea cui trebuie acordată procura și drepturile pe care minorul deține asupra bunurilor sale trebuie să fie definite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here