Recent, Facebook a anunțat lansarea unui nou nume de brand. Mai specific, numele platformei început cu „f” (înainte Facebook), va fi, de acum înainte, „Facebook”. Contribuția unui nou nume de brand majoritatea utilizatorilor se referă la modul în care aceștia vor gestiona datele lor personale sub această nouă marcă.

De aceea, în acest articol, vom discuta despre drepturile și obligațiile utilizatorilor Facebook în privința datelor lor personale, precum și despre ce beneficii pot obține de la noul nume de marcă.

Ce este Facebook?

Facebook este o rețea socială care ajută la conectarea oamenilor de pe tot globul. Pe platforma Facebook, utilizatorii pot împărtăși poze, text, conținut sau orice altceva care să îi ajută să-și conecteze prietenii sau colegii.

Cu noul nume de Facebook, utilizatorii vor fi răsplătiți cu diverse beneficii, printre care se numără și obținerea unei liniști deosebite în ceea ce privește securitatea și confidentialitatea datelor.

Ce sunt drepturile și obligațiile utilizatorilor Facebook?

După cum se spune, cu drepturi vin și obligații. Internetul este plin de drepturi ale utilizatorilor și reguli pe care utilizatorii ar trebui să le respecte pentru a menține o platformă sănătoasă și lipsită de riscuri. Acestea sunt cazurile în care intervine Facebook ca mediator și, prin prezentarea unor drepturi și obligații clare, garantează că utilizatorii se vor simți protejați.

Drepturile și obligațiile utilizatorilor Facebook sunt detaliate extensiv în acordul utilizatorilor. De asemenea, acesta este un document important care trebuie citit cu atenție, deoarece el detaliază ceea ce vă oferă Facebook și ceea ce vă puteți aștepta de la aceasta.

Drepturile utilizatorilor:

• Utilizatorii au dreptul de a-și controla datele despre contul lor, cum ar fi adresa de e-mail, numele, data nașterii, locația etc.

• Utilizatorii au, de asemenea, dreptul de a alege cum sunt văzuți de ceilalți utilizatori și au abilitatea de a schimba o poză de profil sau o poză de fundal.

• Și, dreptul de a decide ce fel de informații pot fi furate și folosite în scopuri ilegale.

• Utilizatorii au dreptul de a-și bloca alte conturi și chiar de a bloca anumite persoane.

Obligațiile utilizatorilor:

• Una dintre principalele obligații ale utilizatorilor este prevederea unei adrese de e-mail validă pentru a-și verifica contul și ca metodă de a recupera parolele și contul în caz de nevoie.

• Utilizatorii sunt, de asemenea, obligați să publice poze și informații autentice despre ei și despre alți utilizatori.

• Utilizatorul ar trebui să aibă în vedere că postările cu caracter dăunător, ofensiv sau cel care încurajează violența nu sunt tolerate de către Facebook și orice încălcare va fi sancționată corespunzător.

• Utilizatorii sunt obligați să păstreze secreția parolelor lor.

• În sfârșit, utilizatorii sunt solicitați să fie conștienți de faptul că Facebook poate furniza din informațiile lor agențiilor guvernamentale pentru a-l ajuta să investigheze crime grave și cazuri asemănătoare.

Ce beneficii aduce noul nume de Facebook?

Introducerea noului nume de marcă aduce cu sine și o mulțime de îmbunătățiri și beneficii pentru utilizatori, printre care se numără:

• Utilizatorii vor avea libertatea de a se conecta la prieteni și familie pur și simplu prin îndeplinirea câtorva clicuri și proceduri simple.

• Utilizatorii vor putea gestiona mai bine și mai eficient preferințele lor de securitate și privacy, manevrarea lor fiind mai sigură și mai intuitivă.

• Platforma va fi împărțită în mai multe secțiuni, cum ar fi: jurnale, pagini favorit și pagini parțial securizate.

• Un alt lucru foarte important este că, prin noul nume de marcă, datele și informațiile utilizatorilor vor fi mai omogene și mai rapide.

• Utilizatorii vor primi o abordare mai personalizată, iar experiența pe Facebook va fi optimizată în întregime.

• Unele servicii, cum ar fi shoppingul online, vor deveni mai ușor de manevrat și vor oferi prețuri mai ieftine și informații mai utile pentru utilizatori.

• Adăugarea unor secțiuni precum medicii, farmaciile sau alte servicii folositoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here